Riitta

Riitta

perjantai 30. tammikuuta 2015

Hyvä viikko!

Nyt alkaa taas liikunta maistumaan. On ollut niin hyvä viikko, että tekisi mieli ihan nipistää, että onko tämä totta. Alkuviikosta vielä tuskailin ja olin maassa, kun oon niin läski ja liikunta ei maistu. Kaikesta huolimatta maanantaiaamuna lähdin lenkille, sen perään paiskoin kahvakuulaa pitkin pihaa ja illalla upposin vielä joogan ihmeelliseen maailmaan. Siellä en ole käynyt vasta kuin muutaman kerran, mutta se on todella ollut mahtavaa. Hiki virtaa, paikat aukee ja ehkä tulevaisuudessa saan hiljennettyä mieleni sen tunnin ajaksi. Varmasti vielä jonakin päivänä. Tuntuu, että kroppa on oikein kaivannut jotakin tällaista vastapainoa salireenille. Onneksi tajusin rikkoa taas rajoja ja aloittaa tämän harrastuksen. Tiistaina kävin salilla ja keskiviikkona ystävän kanssa terapialenkillä. Siinä sivussa tuli vaihdettua kuulumiset.

Eilen oli ihan paras päivä, olin jo kauan sitten varannut pt-tunnin maailman parhaalta Terolta ja tiesin, että rouva saa kylmää kyytiä jälleen kerran. Keskiviikkoiltana kauhunsekaisin ajatuksin mietin, että niin siellä läski itkee saamattomuuttaan ja ohisyömisiään. Ehkä nanosekunnin mietin, että peruutan koko tunnin, niin oli surkea fiilis. Edellisestä kerrasta oli kulunut jo liian kauan, varmaan yli kaksi kuukautta. Oli siis jo aikakin mennä näyttään lärvinsä Tampereelle. Toisaalta tiesin alitajuisesti, että tämä voisi olla se potku perseelle, uuteen alkuun ja intoonm, sitä se todella oli.

Selkää treenattiin, se on ehdottomasti mun lempitreeni. Voimaa kuulemma on, olin siitäkin kommentista niin onnellinen. Kuukausien laiskottelu ei ole kuitenkaan vienyt kaikkia voimia eikä kaatanut ihan täydelliseen alamäkeen. Loppuhuipennukseksi vedettiin maasta, ihanan sairasta. Tykkään, vaikka se onkin välillä ihan kamalaan. Usko meinaa loppua ja päätä koetellaan. Vaikka voimaa olisi, niin miksi sitä ei sieltä ylös vaan saa. Todellista henkimaailman touhua, pitää vaan uskoa että se saatanan tanko nousee sinne muniin, niinkuin Terolla on tapana sanoa. Keuhkot täyteen, perse alas, purista sitä tankoa ja pää tyhjäks. Näillä mentiin. En edes muista painoja, mutta raskaaksi kävi loppua kohti.Ja siitä se ajatus sitten lähti, oli helvetin hyvä reeni. Terapeuttinen tunti ja terapeuttinen ajomatka yksin Tampereelle. Nirvana soi täysillä ja tsemppas tulevaan koitokseen. Olipa hienoa, että lähdin ja menin ja ensiviikolla uudestaan. Tottahan se on, että noi pt-reenit pitää motivaatiota yllä, tavallaan sun pitää näyttäytyä jollekin muullekin kuin itelles. Jos jotain on helppo huijata, niin itteensä. On se vaan hienoa ja on tää vaan hienoa.Tänä aamuna tajusin salikamoja pakatessa, että onpas tää pitkästä aikaa kivaa. Mittailin innoissani reenijuomia ja palkkareita ja oikein odotin, että koska lähdetään. Hämmentävä tunne näin pitkän tylsän kauden jälkeen. Ai, tältäkö se tuntuikin, oliko se näin kivaa. Ihan törkeen hienoa.

Eilen törmäsin myös pariin kohtalotoveriin ja tiimikaveriin, ajatustenvaihto avasi taas kummasti omaa ajatusmaailmaa. On hienoa huomata, että on samassa tilanteessa olleita ihmisiä, jotka on sen pahimman jo ohittaneet. Musta tuntuu, että mä työstän sitä just nyt, suunta on tällä hetkellä selkeesti kohti parempaa, koska reenit on alkanut maistua. Vielä kun tuo ruokapuoli saadaan siistittyä, niin johan lähtee. Kaikkihan kuitenkin lähtee siitä syömisestä. Mikään määrä liikuntaa ei todellakaan pelasta sitä, että sä syöt päin persettä.

Huomenna olen lähdössä RadioRock- risteilylle, tätä on odotettu koko syksy ja talvi. Niin mahtavaa, kunnon reissu ja mahtavaa seuraa ja musaa. Tossa tavaroita pakatessa tajusin, että vaatteeni ovat sitten kutistuneet viime näkemän kumma juttu. Onhan se selvä tulos tästä perseilystä viime kuukausina. Samalla siinä kiristäviä farkkuja pukiessani totesin, että kun tämä reissu on kuitattu on aika rouvan todella kiinnittää huomiota siihen mitä sinne suuhun lykkää. Huh. mutta pidemmittä puheitta hauskaa viikonloppua ja muille vähän löysempiä farkkuja.

2 kommenttia:

  1. Hyvää viikonloppua ja superhauskaa risteilyä!! Ja tsemppiä ensi viikkoon ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Nyt kunnon juhlat ja sitten kunnon kurinpalautus :)

    VastaaPoista